La mulți ani, Români! La mulți ani, România!

Marți, 01 Decembrie 2015Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

La mulți ani, România! 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Un moment de mândrie, de emoție, de istorie în primul rând. Un moment când ne oprim din iureșul vieții de zi cu zi măcar o clipă și ne uităm la noi, unul ca toți: ROMÂNI. Cinstim memoria înaintașilor și ne trec fiorii Marii Uniri, la fel de vii, ca în 1918.

Anul acesta am simțit poate mai mult ca niciodată mândria de a aparține acestui neam. Și asta pentru că românii au arătat ca sunt uniți, au arătat că-și apără și își cinstesc militarii. Evenimentele din ultimele zile au arătat că românii sunt fiii bravilor înaintașii care au scris istoria acestui neam și că prețuiesc și apără Demnitatea și Onoarea fiind zid alături de semenii nedreptățiți.

La mulți ani, Români! La mulți ani, România!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.