Mănăstirea Partoș în straie de sărbătoare

Joi, 15 Septembrie 2016Timiș

Manastirea Partos in straie de sarbatoare | imaginea 1 Miercuri, 14 septembrie și joi, 15 septembrie a.c., Mănăstirea Partoș a îmbrăcat straie de sărbătoare prăznuind cele două hramuri mănăstirești ”Înălțarea Sfintei Cruci” și ”Sfântul Iosif cel Nou”.

Cu acest prilej la Partoș, omagiindu-l pe Sfântul Ocrotitor al Pompierilor din România, au sosit sute de credincioși printre care s-au aflat și reprezentanți ai pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș și ai Stației de Pompieri Deta.

Anul 2016 este un an deosebit pentru iubitorii Sfântului Ierarh Iosif cel Nou deoarece în acest an comemorăm 360 de ani de la mutarea sa la veșnicele locașuri și 60 de ani de la canonizarea sa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.