Slujbă de Hram la Paraclisul Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș

Miercuri, 14 Septembrie 2016Maramureș

Slujba de Hram la Paraclisul Sfantului Iosif cel Nou de la Partos | imaginea 1 Duminică, 11 septembrie, în altarul de vară din curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș s-a sărbătorit Hramul Paraclisului Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș. Ne-au onorat cu prezența un sobor de preoți, cadre ale ISU Maramureș și corul bărbătesc din Vălenii Șomcutei, căruia pe această cale îi mulțumim.

De asemenea, la sfârșitul Sfintei Liturghii s-a ridicat un paos în memoria foștilor angajați ai inspectoratului, care au trecut la cele veșnice. Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș le mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.