De 4 ani, la bine și la rău, alături de pompierii militari!

Luni, 26 Decembrie 2016Bihor
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Prima pagină Pe 26 decembrie 2012, în zilele minunate ale Sărbătorii Nașterii Mântuitorului, apărea primul număr al Revistei ”Agenda Pompierului”, publicație dedicată Pompierilor Români și Sfântului lor Ocrotitor Iosif cel Nou de la Partoș.

Timp de 4 ani am încercat să fim zi de zi, alături de pompieri, la rău și la bine. Am relatat în paginile revistei munca lor, dăruirea, curajul, dragostea cu care își protejează semenii. I-am urmărit în misiunile lor de pe frontul incandescent ne-am bucurat pentru reușitele lor, ne-am întristat când au fost umiliți sau criticați pe nedrept, le-am luat apărarea atunci când profesionalismul lor a fost pus la îndoială sau când Onoarea le-a fost pătată de diverse personaje. Timp de 4 ani am împărțit multe clipe, multe emoții, bucurii și necazuri, lacrimi și zâmbete.

Ne-am străduit și ne vom strădui în continuare să rămânem o publicație în care să aveți încredere, de care să vă bucurați, să fiți mândri să vă regăsiți în paginile ei. Am încercat să rămânem obiectivi și corecți chiar dacă asta a însemnat deseori să deranjăm. Am pornit la drum cu dorința de a fi o publicație a pompierilor, a oamenilor din linia întâi și nu a eșaloanelor superioare și așa dorim să rămânem. În aceste pagini vor fi întotdeauna binevenite doar persoanele care iubesc această Armă și îi respectă interesele.

Azi, de Crăciun, Sărbătoarea iubirii și speranței, ”Agenda Pompierului” aniversează, alături de pompieri, cel de al patrulea an de existență. Așa cum am spus-o de atâtea ori, fără, voi, pompierii militari, noi nu am exista. VOI dați valoare cuvintelor noastre prin curajul, devotamentul și dăruirea de care dați dovadă în misiunile ce vă sunt încredințate.

La mulți ani binecuvântați, dragi POMPIERI, oriunde v-ați afla! La mulți ani, alături de noi, pentru că voi sunteți inima acestei reviste!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.