La mulți ani, Plutonier adjutant Lango Cristian Vasile! Casă de piatră Cristian și Florica!

Luni, 20 Februarie 2017Arad

La multi ani  Plutonier adjutant Lango Cristian Vasile  Casa de piatra Cristian si Florica | imaginea 1 Luni, 20 februarie a.c., își aniversează ziua de naștere Domnul Plutonier Adjutant LANGO CRISTIAN VASILE comandant echipaj CBRN la Detașamentul de Pompieri Arad din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad.

Redacția Agenda Pompierului se alătură familiei, prietenilor, colegilor și tuturor celor care doresc să-i transmită cu acest prilej, gânduri curate și cele mai sincere urări de sănătate, fericire, împliniri, succese nenumărate pe plan profesional dar și în orice domeniu al vieții.

Totodată, sâmbătă, 18 februarie a.c., în avanpremiera aniversării zilei sale de naștere, Lango Cristian și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Florica!

La mulți și fericiți ani! Casă de piatră!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.