Majorat la Pompieri: La mulți ani, Georgiana Gogota!

Vineri, 08 Februarie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Majorat la Pompieri  La multi ani  Georgiana Gogota | imaginea 1 Tinerii voluntari nu contenesc să ne uimească. Miercuri, 6 februaie a.c., a fost ziua ei și... nu orice zi. Georgiana Gogota a împlinit 18 ani. Putea alege orice, dar a ales să sărbătorească la pompieri alături de noii săi „colegi”.

La 18 ani o lume întreagă ți se deschide, iar tentațiile și ofertele sunt nenumărate. ”Majoritatea adolescenților visează la această zi și își spun că vor face ceva ce nu vor uita niciodată... EU asta vreau să îmi amintesc! Asta mă reprezintă! Așa vreau să sărbătoresc!” - spune tânară adolescentă.

Și ca tabloul să fie și mai frumos, vă spunem că a moștenit "spiritul de salvator" de la tatăl ei, pompier de 18 ani (tot un fel de majorat) și că astăzi, amândoi, lucrează pe aceeași tură în cadrul ISU Satu Mare.

LA MULȚI ANI, Georgiana! Să ai o viață la fel de frumoasă ca visele tale!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.