Respect, plutonier adjutant Anghel Ion Dumitru!

Marți, 19 Martie 2019Călărași
Sursa Foto: ISU Călărași

Respect  plutonier adjutant Anghel Ion Dumitru | imaginea 1 Vineri, 15 martie, a.c, la Secția de pompieri Lehliu Gară, pompierul militar Anghel Ion Dumitru a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce, mulți ani la rând, a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant Anghel Ion Dumitru a ieșit la pensie, fiind felicitat de toţi colegii săi şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secției Lehliu Gară, pompierii s-au despărțit în această zi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant Anghel Ion Dumitru – comandant echipaj și conducător autospeciale, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul Șef al I.S.U. "Barbu Știrbei" al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Anghel Ion Dumitru, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi

Plutonier adjutant Tătăranu Ştefan-Ovidiu

Respect  plutonier adjutant Anghel Ion Dumitru | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.