21 iunie - zi aniversară a Detașamentului de Pompieri „Bujoreni”

Marți, 25 Iunie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

21 iunie   zi aniversara a Detasamentului de Pompieri  Bujoreni | imaginea 1 21 iunie 2010 este o zi memorabilă din trecutul Detașamentului de Pompieri „Bujoreni”. Ceea ce părea a fi o tură obișnuită s-a transformat, brusc, într-o misiune contracronometru, pentru salvarea dintr-un incendiu a 48 de copii cu probleme locomotorii.

Această intervenție reprezintă un reper pentru istoria subunității, astfel că prin ordin al inspectorului șef, data de 21 iunie a fost stabilită ca zi aniversară a detașamentului.

Cu acest prilej, pompierii detaşamentului au avut plăcerea de a-i avea alături de noi pe foștii comandanți și pe pompierii trecuți în rezervă, cărora le-au mulțumit pentru toate intervențiile și misiunile riscante pe care le-au avut de-a lungul carierei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.