Hristos a Înviat!

Sâmbătă, 18 Aprilie 2020Timis

Hristos a Inviat | imaginea 1 Hristos a Înviat! Învierea Lui Iisus este semnul biruinței Vieții asupra morții. A Luminii asupra întunericului. A Iubirii asupra fricii! Chiar dacă suntem înconjurați de dușmanul nevăzut și chiar dacă restricțiile ne țin in case, să avem nădejde că vom trece cu bine aceste încercări!

Haideți sa privim partea plină a paharului si să ne gândim că anul acesta Sfânta Lumină intră direct in casele noastre, vine ea, însăși, semn că Dumnezeu nu ne lasă. Să mulțumim preoților si voluntarilor pentru eforturile depuse și sa primim această încercare ca pe o dovadă că Dumnezeu este cu noi, nu avem a ne teme!

În imagine, părintele ieromonah Varlaam Almăjanu, starețul Mănăstirii Partoș, locul binecuvântat în care se află mormântul Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, Ocrotitorul Pompierilor Români.

Hristos a Înviat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.