Agenda Pompierului - marcă înregistrată OSIM

Miercuri, 15 Decembrie 2021București
Autor: Ioana Anamaria Ungur

Logo Agenda Pompierului După 9 ani de activitate, timp în care am fost zi de zi alături de pompierii militari, a venit timpul ca revista Agenda Pompierului să treacă la un alt nivel al existenței sale.

În acest an, Moș Nicolae a venit cu o surpriză pentru echipa Agendei Pompierului. După multă muncă și îndelungate eforturi, din data de 6 decembrie 2021, Agenda Pompierului beneficiază de drepturi exclusive în domeniul proprietății intelectuale, ca Marcă Înregistrată cu Nr.177300, atribuit de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Pe această cale aducem cele mai sincere și călduroase mulțumiri tuturor cititorilor noștri, tuturor celor care ne-au fost alături, ne-au încurajat și ne-au dat puterea timp de 9 ani, să mergem înainte. Așa cum am spus-o de nenumărate ori, încrederea pe care ne-au acordat-o dragii noștri pompieri ne onorează și ne obligă să fim și mai buni, să nu îi dezamăgim. Mulțumim și celor care ne-au descurajat, celor care ne-au criticat sau ne-au minimalizat importanța întrucât ne-au ajutat să rămânem fideli cu îndârjire cititorilor noștri, ne-au ambiționat să tindem mereu mai sus, independenți și curajoși, doar cu legea și Dumnezeu deasupra noastră.

Nu în ultimul rând mulțumim echipei Intelect.RO, în special domnului Mircea Buzlea, asociat executiv Intelect.RO, care ne-a fost alături și ne-a ghidat pentru a putea împlini cu succes și acest vis.

Audacia et devotio! Cu Dumnezeu înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.