La Mulți Ani, Plutonier adjutant-șef Cofaru Mircea!

Miercuri, 21 Decembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

La Multi Ani  Plutonier adjutant sef Cofaru Mircea | imaginea 1 Sunt mereu la datorie, ziua, noaptea, pe ploaie sau arșiță, vara sau iarna, de sărbători sau în diferite momente importante ale vieților lor. Este și cazul pompierului hunedorean Plutonier adjutant-șef Cofaru Mircea, care, vineri, 16 decembrie a.c., și-a aniversat ziua de naștere cum a știut mai bine: stingând un incendiu.

În locul unei după-amieze în care să fie lângă soție și copii, la o petrecere cu cântece aniversare și voie bună, Mircea a avut parte de sunetele alarmei și mai apoi de “cântecul” sirenei de la autospeciala cu care a gonit înspre o casă în flăcări din Valea de Brazi.

A condus intervenția colegilor de la Garda de Intervenție Lupeni, bifând astfel încă o reușită, iar cadoul său rămâne satisfacția oricărui pompier căruia lumea-i mulțumește după o misiune încheiată cu bine.

Mircea este șef gardă intervenție și stingere, un coleg recunoscut pentru pasiunea și dragostea cu care își face meseria, având nenumărate intervenții la activ, în care a salvat de multe ori viețile semenilor săi.

A participat inclusiv la cele două misiuni din Grecia, unde pompierii români au sprijinit autoritățile elene pe timpul incendiilor de vegetație. Pe lângă un veteran în stingerea incendiilor, Mircea este și un pion de bază al echipei de descarcerare a Detașamentului Petroșani.

Împlinirea unei vârste frumoase pe frontul de stingere a unui incendiu este un lucru admirabil, drept pentru care colegii îi doresc un sincer “La mulți ani” și o carieră plină de satisfacții în continuare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.