În dar, o carte despre Sfântul Ocrotitor al Pompierilor

Vineri, 15 Septembrie 2023Bihor

Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș La 15 Septembrie, Biserica Ortodoxă Română prăznuiește un mare și minunat Sfânt: Iosif cel Nou de la Partoș. Ierarhul a cărui credință și a cărui rugăciuni sting văpaia focului, ierarhul care ocrotește Pompierii Români.

Cu acest prilej, revista Agenda Pompierului, oferă cititorilor în dar, cu acordul autorilor, cartea “Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș - icoana din inima pompierilor”. Volumul a fost lansat pe 13 Septembrie, anul 2013, de Ziua Pompierilor din România și adună gânduri și date biografice despre minunatul patron spiritual al cavalerilor frontului incandescent: Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș. Cartea, în format “.pdf” este oferită cu drag tuturor celor care doresc să cunoască mai multe despre Sfântul ocrotitor al pompierilor din România.

Ea poate fi printată, sau distribuită cu condiția ca acest lucru să se facă GRATUIT: descarcă (1.9MB)

Praznic luminat și binecuvântat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.