Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat

Marți, 23 Aprilie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Competitia Nationala de Descarcerare si Prim Ajutor Calificat | imaginea 1 Prima etapă a Competiției Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat a ajuns la final.

Vineri, 19 aprilie, a.c., cele 7 echipaje din cadrul subunităților de intervenție din cadrul ISU Timiș au demonstrat profesionalism și multă îndemânare. Scopul acestei competiții este de a verifica și dezvolta competențele profesionale în ceea ce privește salvarea victimelor, precum și aplicarea și respectarea întocmai a protocolului cu privire la pacienții cu traumatisme.

Deși toate cele 7 echipe au dat dovadă de profesionalism, doar o singură echipă îi va reprezenta pe pompierii timişeni la următoarea etapă, etapa zonală, și anume echipa Detașamentului 2 de Pompieri din Timișoara care s-a clasat pe locul I la ambele categorii.

Clasamentul concursului

La concursul de descarcerare:

  • Locul 1️⃣ Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara
  • Locul 2️⃣ Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara
  • Locul 3️⃣ Stația de Pompieri Sânnicolau Mare

La concursul de acordare a primului ajutor calificat:

  • Locul 1️⃣ Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara
  • Locul 2️⃣ Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara
  • Locul 3️⃣ Stația de Pompieri Deta

Felicitări celor 7 echipaje pentru participare și mult succes echipei câștigătoare la următoarea etapă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.