„Cel mai puternic pompier” din județul Olt

Sâmbătă, 01 Iunie 2019Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Cel mai puternic pompier  din judetul Olt | imaginea 1 Marius MITRACHE, comandant de echipaj și scafandru autonom în cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina este „Cel mai puternic pompier” din județul Olt.

Competiția a fost organizată joi, 30 mai, a.c. de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt și a constat în parcurgerea unor trasee aplicative cu un grad ridicat de dificultate.

Obiectivele concursului sunt dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă și evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Echipa ISU Olt va participa, în perioada 18-21 iunie, la etapa finală a competiției, care se va desfășura în municipiul Alba Iulia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.