Echipa ISU Hunedoara pe a doua treaptă a podiumului în competiţia "Cel mai puternic pompier"

Marți, 25 Iunie 2019Hunedoara
Sursa Foto: ISU Hunedoara

Echipa ISU Hunedoara pe a doua treapta a podiumului in competitia  Cel mai puternic pompier | imaginea 1 Echipa ISU Hunedoara a urcat pe a doua treaptă a podiumului, la doar 5 secunde distanţă de prima clasată, în competiţia "Cel mai puternic pompier".

Plutonierul major Mihai Bucur (Detaşamentul Orăştie), plutonierul major Gheorghe Mureșan (Secţia Ilia), plutonierul adjutant Radu Ciucurescu (Detaşamentul Hunedoara), plutonierul major Florin Pătrașcu și plutonierul major Cristian Rușanu (Detaşamentul Petroșani) au alcătuit echipajul hunedorean.

Etapa naţională a concursului "Cel mai puternic pompier" desfăşurată la Alba Iulia a strâns la start 120 de pompieri din 26 de judeţe. Competitorii au avut de trecut probe dificile și solicitante ce au constat în ridicarea greutăţilor şi parcurgerea unui traseu plin cu obstacole. Totul contracronometru.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.