Ei sunt cei mai puternici pompieri din România!

Marți, 25 Iunie 2019Alba
Sursa Foto: Adrian Dărăban - ISU Alba

Ei sunt cei mai puternici pompieri din Romania | imaginea 1 Au fost aleși cei mai puternici pompieri ai anului 2019 din România. Selecția a fost în cadrul competiției naționale, organizate la Alba Iulia, pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, dintre peste 120 de pompieri după două zile de temperaturi ridicate, probe dificile și efort susținut… probabil cea mai grea competiție de forță a salvatorilor militari.

Clasamentul pe categorii de vârstă este următorul:

  • 🏆 Sergent major Bălușescu Andrei, ISU Neamț – categoria sub 30 ani
  • 🏆 Plutonier major Avram Mihai, ISU Alba – categoria între 30-40 ani
  • 🏆 Plutonier adjutant șef Cardoș Gheorghe, ISU Satu Mare – categoria peste 40 ani

La proba pe echipe, locul I a fost adjudecat de ISU Alba, locul II de ISU Hunedora, iar locul III de ISU Sibiu. Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole dificile.

Toți participanții au fost felicitați în cadru festiv, fiind recompensați cu medalii, cupe, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.