Antrenament și spirit de echipă la cote profesioniste

Miercuri, 03 Iulie 2019Sibiu
Sursa Foto: ISU Sibiu

Antrenament si spirit de echipa la cote profesioniste | imaginea 1 Vineri, 28 iunie, a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a desfășurat Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de urgență, Etapa a II-a pe inspectorat în Poligonul de pregătire al ISU Sibiu începând cu ora 09.00.

La acest concurs au participat subunitățile inspectoratului, și anume: Detașamentul de Pompieri Sibiu, Secția de Pompieri Mediaș, Stația de Pompieri Agnita și Stația de pompieri Miercurea Sibiului – Săliște. Lupta pentru locul I a fost una strânsă între echipele participante, antrenamentul și spiritul de echipă situându-se la cote mari. Pompierii sibieni și-au demonstrat abilităţile practice la probele: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 m, Ștafeta 4x100 metri şi Dispozitivul de intervenție la motopompă. După parcurgerea probelor, echipele reprezentative ale subunităților de intervenție s-au clasat pe următoarele locuri:

  • Locul I – Detașamentul de Pompieri Sibiu;
  • Locul II- Stația de Pompieri Agnita;
  • Locul III- Stația de pompieri Miercurea Sibiului – Săliște;
  • Locul IV – Secția de Pompieri Mediaș.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, iar câștigătorii au primit diplome, cupe și medalii. De asemenea Locul I, ocupat de către Detașamentul de Pompieri Sibiu, a primit Cupa Transmisibilă a Competiției - ediția 2019. Competiţia a avut ca principal obiectiv îmbunătățirea continuă a pregătirii salvatorilor sibieni, precum și perfecționarea timpilor de răspuns esențiali în misiunile de intervenție în situaţii de urgenţă.

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tuturor celor care s-au implicat pentru buna desfășurare a competiției!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.