Echipa ISU Vrancea s-a clasat pe locul I la etapa zonală a concursurilor profesionale

Marți, 06 August 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

Echipa ISU Vrancea s a clasat pe locul I la etapa zonala a concursurilor profesionale | imaginea 1 Echipa ISU Vrancea s-a clasat pe locul I la etapa zonală a concursurilor dedicate pompierilor profesioniști câștigând toate probele!

Căpitan Bîndar Paul, plutonier adjutant șef Gîrboiu Ionel, plutonier adjutant Racoviță Vasile, plutonier major Bogdan Gheorghiță, plutonier major Caraiman Gabi, plutonier major Ciobotaru Valerică, plutonier major Ciocârlan Robert, plutonier major Miron Gabriel, plutonier major Ștefan Claudiu, plutonier Ichim Bogdan, sergent major Mănăilă Florentin, sergent major Rogojinaru Alexandru au format echipa de aur care a reprezentat ISU Vrancea la etapa a III-a zonală a Concursurilor Serviciilor de Urgență Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Competiția s-a desfășurat în perioada 31 iulie – 2 august, a.c., pe stadionul ”Dunărea” din municipiul Galați. La această etapă au participat echipele reprezentative ale serviciilor de urgență profesioniste din județele: Brăila, Galați, Vaslui și Vrancea.

Concursul a constat în parcurgerea a patru probe: scara de fereastră, pista cu obstacole, ștafeta 4x100m și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă. La toate probele echipa pompierilor vrânceni a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

La finalul competiției clasamentul general a fost următorul:

  • Locul I – ISU Vrancea
  • Locul II – ISU Vaslui
  • Locul III – ISU Brăila
  • Locul IV – ISU Galați

Rezultatele obținute certifică încă o dată profesionalismul și buna pregătire fizică a pompierilor vrânceni. Colegii de la ISU Vrancea adresează felicitări echipei şi îşi exprimă mândria faţă de ei!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.