Felicitări, Plutonier adjutant Dorin Iulian Sobariu!

Vineri, 27 Septembrie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Felicitari  Plutonier adjutant Dorin Iulian Sobariu | imaginea 1 Plt. adj. Dorin Iulian Sobariu este unul dintre cei mai buni sportivi pompieri din Rusia, România, Ucraina, Cehia, Republica Moldova și Bulgaria.

Dorin și-a câștigat acest titlu după ce a obținut locul III individual la proba ,,Pista cu obstacole pe 100 m-Națiuni“, la "Cupa Odessos" din Bulgaria. Rezultatul este unul de excepție având în vedere faptul că, pentru un loc pe podium, au "luptat" 200 dintre cei mai buni sportivi pompieri.

"Deși este o probă individuală, consider că este victoria întregului lot sportiv al ISU Botoșani", a declarat salvatorul botoșănean. Dorin a dedicat victoria soției sale, care îl susține în tot ceea ce face, dar și tatălui care a decedat recent.

Concursul se desfășoară la Varna, Bulgaria, și a aliniat la start peste 20 de echipaje din Bulgaria, România, Cehia, Ucraina, Republica Moldova și Rusia. Concurenții au de susținut patru probe, respectiv „pista cu obstacole pe 100 m”, „scara de fereastră”, „ştafeta 4x100” şi „realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”. În ultima zi vor susține şi ultima probå, respectiv "ştafeta 4x100”.

Scopul concursului este atât dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre pompierii profesionişti, cât şi îmbunătăţirea pregătirii profesionale a competitorilor.

Pompierii botoșăneni nu sunt la prima experiență de acest gen. În 2014, la prima ediție a concursului, slt. Adrian Loluță și plt. maj. Dorin Sobariu au făcut parte din lotul reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a ocupat locul I.

Colegii de la ISU Botoşani îi transmit felicitări şi succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.