Locul III pentru echipa ISU Călărași

Miercuri, 04 Septembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Locul III pentru echipa ISU Calarasi | imaginea 1 ISU Călărași a obținut locul III la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediția 2019.

Cei mai buni pompieri din țară s-au întrecut în județul Bacău. Timp de patru zile, în perioada 27 – 30 august 2019, ISU Bacău a fost gazda etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă – ediția 2019.

Echipele reprezentative din 13 unități ale IGSU (Bacău, Botoșani, Bihor, Bucureşti-Ilfov, Călăraşi, Constanța, Gorj, Ialomița, Iaşi, Mureș, Neamț, Sibiu și Suceava) şi-au demonstrat abilităţile şi experienţa profesională la cele patru probe ale concursului: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4x100m” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”. De asemenea, în cadrul competiției au evoluat și concurenții din inspectoratele pentru situații de urgență ale județelor Alba, Cluj, Dolj și Tulcea, care au obținut timpul cel mai bun la proba duel. Competiția se organizează anual şi are ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La finalul concursurilor, pe podium au urcat cei mai buni pompieri din România: locul I - ISU Sibiu, locul II – ISU Bacău și locul III – ISU Călărași. Felicitări pompierilor călărăşeni care au reușit, și în acest an, să fie printre fruntași și să onoreze cu rezultatele lor deosebite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.