Echipa României - locul II la finalul Competiției “Cupa Odessos”

Marți, 01 Octombrie 2019Bacau
Sursa Foto: ISU Bacau

Echipa Romaniei   locul II la finalul Competitiei  Cupa Odessos | imaginea 1 Pricepere, curaj, dăruire, concentrare și ambiție sunt elementele care au caracterizat lotul pompierilor români care a participat la Competiția “Cupa Odessos”, ce s-a desfășurat în perioada 23-28 septembrie, în localitatea Varna, Bulgaria.

Colegii noștri s-au întrecut pentru a obține cel mai bun timp, care să-i aducă mai aproape de primul loc al podiumului cu alte 20 de echipe din țări precum: Bulgaria, Cehia, Ucraina, Rusia și Republica Moldova.

În cele patru probe de concurs: “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ștafeta 4x100 metri” și “Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”, salvatorii români și-au testat aptitudinile și deprinderile necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență.

În urma celor cinci zile de concurs pline de emoție și tensiune, în care experiența profesională, rezistența fizică și psihică au fost testate la maximum, românii au obținut rezultate meritorii.

Parcurgerea fiecărei probe a presupus multă concentrare și viteză de reacție, atribute necesare asigurării unei intervenții prompte la cele mai înalte standarde.

La finalul competiției echipa românească s-a clasat pe cea de a doua treaptă a podiumului.

Felicitări colegilor noștri pentru efortul depus și perseverență! Suntem mândri de voi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.