Olly, campionul pompierilor suceveni și al inimilor copiilor

Marți, 08 Octombrie 2019Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Olly  campionul pompierilor suceveni si al inimilor copiilor | imaginea 1 Olly, campionul pompierilor suceveni, dar și al inimilor tuturor copiilor care trec pragul ISU Suceava de "Ziua Porților Deschise", s-a întors și anul acesta cu o medalie de la Campionatul de Dresaj al Câinilor de Serviciu al Ministerului Afacerilor Interne.

Dublu campion național, Olly a confirmat din nou forma bună în care se află și a câștigat bronzul la categoria "Câine căutare și salvare persoane". La competiția dintre toate structurile ministerului, echipajul canin al ISU Suceava s-a clasat al patrulea, iar la proba "Disciplină", a ocupat un loc V, din totalul de 25 de echipaje prezente la competiție.

Felicitări conductorului plt. maj. Marius Manolachi, care a fost alături de Olly din primele luni de viață ale acestuia, educându-l ca pe propriul copil și transformându-l în campionul inimos de astăzi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.