Vicecampioni naţionali la concursul echipajelor de voluntari

Marți, 08 Octombrie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Vicecampioni nationali la concursul echipajelor de voluntari | imaginea 1 În perioada 02 - 04 octombrie, a.c., I.S.U. Dolj a organizat Competiția națională de descarcerare și prim ajutor calificat, ce s-a desfășurat în municipiul Craiova din județul Dolj.

Din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Argeș a participat un echipaj al voluntarilor, care a concurat cu echipajele reprezentative ale I.S.U. Dolj, I.S.U. Vâlcea și I.S.U. Bucureşti-Ilfov la un concurs pentru voluntarii din programul ,,Salvator din pasiune", ajuns și el la faza națională, organizat în cadrul marii competiții.

Echipa de voluntari argeşeni a dovedit pe parcursul acestor zile o pregătire foarte bună din punct de vedere al executării manevrelor de descarcerare și prim ajutor calificat, fiind la egalitate cu primul loc până în ultima zi de concurs, când s-a făcut departajarea și au obținut locul 2.

Reprezentanţii ISU Argeş sunt mândri că din rândul acestor voluntari campioni vin oameni care pot face față cu succes la situațiile de urgență gestionate de către serviciile profesioniste şi, totodată, mulțumesc pentru determinare și interesul pentru activitatea desfășurată zi de zi în cadrul Inspectoratului, făcută în sprijinul celorlalți cetățeni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.