Vor participa la Jocurile Mondiale de Pompieri

Sâmbătă, 07 Mai 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Vor participa la Jocurile Mondiale de Pompieri | imaginea 1 Pompierii sibieni sunt mândri să anunţe că, în acest an, colegii lor, plt.adj. Narița George Ovidiu și plt.adj. Tănase Gabriel vor participa la una dintre cele mai provocatoare competiții de profil - Jocurile Mondiale de Pompieri.

În acest an, ajungând la cea de-a 14 ediție, 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐟𝐚̆𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐋𝐢𝐬𝐚𝐛𝐨𝐧𝐚, în Portugalia unde sunt găzduiți pompieri din întreaga lume.

Dorința de a face performanță i-a determinat pe cei doi să se antreneze intens, iar premiile câștigate de-a lungul anilor la competițiile europene și campionatele naționale, i-au motivat ca în acest an, pentru prima dată, să se înscrie la Jocurile Mondiale de Pompieri. 𝐂𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐈𝐒𝐔 𝐒𝐢𝐛𝐢𝐮 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐥𝐞 𝐮𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.