Ambiție, viteză, profesionalism, curaj și fair-play!

Miercuri, 13 Iulie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Ambitie  viteza  profesionalism  curaj si fair play | imaginea 1 Acestea sunt cuvintele care au caracterizat și ziua a doua a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență, faza zonală, organizată la Roșiorii de Vede, în județul Teleorman, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Această competiție a reunit la start loturile formate din cei mai buni pompieri de la inspectoratele pentru situații de urgență ale județelor Teleorman, Argeș, Olt și Giurgiu.

Echipajele participante au avut de parcurs probele „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ștafeta 4x100 m” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacție și, nu în ultimul rând, îndemânare.

Lupta salvatorilor a fost cronometrul, care nu a ținut cont de nimic, efortul tuturor fiind departajat la miimi de secundă, el realizând micile diferențe între concurenți, care să le asigure obținerea primului loc și participarea la etapa națională.

După parcurgerea acestor probe, clasamentul final a fost următorul:

CLASAMENTUL GENERAL:

  • I. ISU Argeș;
  • II. ISU Teleorman;
  • III. ISU Olt;
  • IV. ISU Giurgiu.

La proba „Scara de fereastră”:

Pe echipe: I - ISU Argeș; II - ISU Teleorman; III - ISU Olt; IV -ISU Giurgiu;

La proba „Pista cu obstacole pe 100 m”:

Pe echipe: I - ISU Argeș; II - ISU Teleorman; III - ISU Giurgiu; IV - ISU Olt;

La proba „Ștafeta 4x100 m”:

I - ISU Argeș; II - ISU Giurgiu; III - ISU Teleorman; IV - ISU Olt;

La proba „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”:

I - ISU Argeș; II - ISU Olt; III - ISU Teleorman; IV - ISU Giurgiu.

Întrecerea s-a dovedit una viu disputată, cu rezultate uneori surprinzătoare, dar dominată tot timpul de spiritul de fair-play, acest premiu fiind atribuit lotului reprezentativ al ISU Giurgiu. Felicitări tuturor concurenților pentru efortul depus și rezultatele obținute!

Cu acest prilej, se adresează mulțumiri autorităților locale, Filialei de Cruce Roșie Teleorman, voluntarilor din cadrul ISU Teleorman și tuturor celor care s-au implicat activ în organizarea și desfășurarea acestei competiții a pompierilor profesioniști!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.