Felicitări, Plutonier adjutant Paul Dohotaru și Plutonier Robert Șerban!

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Felicitari  Plutonier adjutant Paul Dohotaru si Plutonier Robert Serban | imaginea 1 Plutonier adjutant Paul Dohotaru și Plutonier Robert Șerban sunt doi dintre pompierii botoşăneni cu care colegii se mândresc.

Au urcat pe podium la cea mai dificilă competiție organizată la nivel național, “Cel Mai Puternic Pompier”, ediția 2022. Paul și Serban au obținut locul al III-lea la categoria lor de vârstă, respectiv peste 40 de ani și 20-30 de ani.

Pe parcursul a două zile, la Brașov, 86 dintre cei mai puternici pompieri din 26 de județe s-au luptat pentru un loc pe podium. Aceștia şi-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Concursul a urmărit creșterea capacităților motrice ale pompierilor și armonizarea lucrului în echipă, prin parcurgerea unor circuite, individuale sau de echipă, care dezvoltă deprinderile necesare unor tehnici sau manevre specifice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.