Echipa României, campioană mondială la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă!

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Echipa Romaniei  campioana mondiala la acordarea de prim ajutor avansat in trauma | imaginea 1 Duminică, 11 septembrie a.c., echipa de prim-ajutor a ISU București-Ilfov, care a participat la prestigioasa competiție “World Rescue Challenge” s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor, secțiunile “general” și “complex” (avansat-traumă).

Cinci echipe din cadrul 𝗜𝗦𝗨 𝗠𝘂𝗿𝗲𝘀̦, 𝗜𝗦𝗨 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶-𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, 𝗜𝗦𝗨 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 și 𝗜𝗦𝗨 𝗩𝗮̂𝗹𝗰𝗲𝗮 au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări (Africa de Sud, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Statele Unite ale Americii și Taiwan).

Felicitări, dragi salvatori! Ați purtat, încă o dată, drapelul țării noastre pe cele mai înalte culmi! Suntem mândri de voi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.