Felicitări, Lucian Ciongaru!

Vineri, 23 Septembrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Felicitari  Lucian Ciongaru | imaginea 1 Alături de întreaga echipă, vi-l prezentăm pe Lucian Ciongaru, care a avut misiunea de a coordona activitatea de pregătire și de participare a lotului reprezentativ al ISU București-Ilfov la competiția din Luxemburg.

Experiența dobândită de Lucian în 16 ani de intervenții complexe, în calitate de membru al echipajului de descarcerare și al ambulanței SMURD, a contribuit la succesul echipei României în cadrul competiției World Rescue Challenge 2022.

,,Prin pasiune și dedicare, echipa ISU B-IF va lupta pentru obținerea unor rezultate foarte bune la următoarele competiții, pentru a confirma calitatea individuală și de grup, care a condus la această performanță. Avem încredere ca pe viitor vom rămâne la cel mai înalt nivel.”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.