Felicitări, Plutonier adjutant Paul Dohotaru și Plutonier Robert Șerban!

Luni, 05 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Felicitari  Plutonier adjutant Paul Dohotaru si Plutonier Robert Serban | imaginea 1 O nouă performanță obținută de pompierii botoșăneni, plutonier adjutant Paul Dohotaru și plutonier Robert Șerban.

Cei doi au câștigat locul I, la categoria lor de vârstă, la concursul internațional “Scări”, organizat la Satu Mare. Paul și-a dominat adversarii, la categoria peste 40 de ani, iar Șerban a obținut cel mai bun timp dintre concurenții cu vârste până în 30 de ani.

Probele nu au fost ușoare și au constat în urcarea până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii, individual sau pe echipă, formată din doi servanți.

La această ediție au fost înscriși 70 de pompieri, concursul desfășurându-se în interiorul clădirii Palatului Administrativ. Competiția urmărește dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice necesare intervenției în situații de urgentă la clădirile înalte.

Este a doua oară în acest an când Paul și Șerban și-au făcut mândri colegii. În luna iunie, cei doi au obținut locul al III-lea la categoria lor de vârstă, respectiv peste 40 de ani și 20-30 de ani, la concursul “Cel mai puternic pompier”.

Atunci, s-au luptat pentru un loc pe podium cu alți 86 dintre cei mai puternici pompieri din 26 de județe și şi-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.