Felicitări, Tătaru Lucian Ionuț!

Vineri, 23 Septembrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Felicitari  Tataru Lucian Ionut | imaginea 1 Astăzi vi-l prezentăm pe Tătaru Lucian Ionuț. El este unul dintre membrii echipei câștigătoare din cadrul competiției World Rescue Challenge 2022, desfășurată în Luxemburg. Are 35 de ani, îi plac drumețiile și călătoriile în afara țării. Din decembrie 2008 face parte din marea familie a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov.

Pe parcursul anilor a încadrat ambulanța SMURD la toate subunitățile de pompieri din București, iar din februarie 2015 își desfășoară activitatea la Detașamentul de Pompieri Grozăvești. Atât în cadrul subunității, cât și în cadrul lotului de concurs, el ocupă funcția de comandant de echipaj.

Din echipa de prim ajutor face parte încă din anul 2018, alături de colegul său, Cimpoeru Valentin. Primul concurs la care a luat parte a fost faza zonală a competiției de prim ajutor și descarcerare desfășurată la Buzău, unde a obținut locul I.

Apoi faza națională a competiției de la Mioveni 2018, unde a obținut locul IV. In anul 2019 a câștigat faza zonală a competiției de prim ajutor și descarcerare de la Brăila, cât și competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat de la Craiova, ceea ce le-a dat dreptul sa participe la competiția mondială World Rescue Challenge Luxembourg 2022.

Pentru el, prima participare la o competiție internațională a fost cu emoții, curios să vadă cum se desfășoară un concurs de talie mondială și să observe abordarea celorlalte echipe, cât și modul lor de lucru. Pentru acest concurs s-a pregătit timp de trei luni și nu se aștepta să obțină o asemenea performanță.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.