Lotul ISU Botoșani, pe podium în cadrul etapei naționale a Concursurilor profesioniste

Marți, 27 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Lotul ISU Botosani  pe podium in cadrul etapei nationale a Concursurilor profesioniste | imaginea 1 Timp de trei zile, loturile sportive a 12 Inspectorate Județene pentru Situații de Urgență din țară și-au demonstrat abilitățile și experiența profesională în cadrul etapei finale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență care a avut loc la Sibiu.

În cadrul acestei competiții, salvatorii de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență: Bacău, Bihor, Sibiu, Călărași, Mureș, Neamț, București-Ilfov, Gorj, Cluj, Ialomița, Constanța și Botoșani, s-au înfruntat în patru probe, respectiv „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”,„Ștafeta 4 x 100 m” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani a urcat pe podium, ocupând locul al II-lea la proba „Ștafeta 4x100 m” și locul al VI-lea în clasamentul general.

Competiția se organizează anual şi are ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Se adresează felicitări pompierilor botoșăneni și tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.