Pompierii călărăşeni s-au clasat pe locul al IV-lea la etapa finală

Marți, 27 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii calaraseni s au clasat pe locul al IV lea la etapa finala | imaginea 1 În perioada 21 - 23 septembrie a.c. a avut loc etapa finală a Concursurilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, la care au participat cele mai bune loturi sportive ale pompierilor din cadrul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă calificate în etapa finală.

Cele 4 probe de „foc”, care compun competiţia serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă sunt: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Ştafeta 4 x 100 metri” şi „Dispozitivul de intervenţie la motopompă”, fiecare dintre acestea presupunând multă pricepere, antrenament, viteză de reacţie şi nu în ultimul rând multă îndemânare.

În urma disputării celor patru probe ale concursurilor, clasamentul general al finalei Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru situații de urgență din România a arătat astfel: locul I - ISU Bacău, locul al II-lea – ISU Bihor, locul al III-lea - ISU Sibiu şi locul al IV-lea ISU Călărași.

Lotul sportiv al I.S.U. Călăraşi a obţinut poziţii onorabile la trei dintre cele patru probe: locul I la „Ştafeta 4 X 100 metri”; locul al III-lea la „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, locul al IV-lea la proba „Pista cu obstacole”.

A fost o luptă aprigă pentru ocuparea podiumului. Sutimi de secundă au făcut diferența. Felicitări tuturor competitorilor! Cinste pompierilor călărăşeni pentru ambiția cu care au concurat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.