Pompierii sibieni s-au clasat pe locul I ca echipă!

Luni, 05 Septembrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pompierii sibieni s au clasat pe locul I ca echipa | imaginea 1 Pompierii sibieni și-au confirmat încă o dată performanțele în cadrul probelor sportive specifice, clasându-se pe LOCUL I ca echipă!

Plt. adj. Narița George, Plt. Gheorghiu Raul și Soldat Safta Alexandru, din cadrul ISU SIBIU, au participat la Concursul Internațional “Scări”, desfășurat joi, 1 septembrie a.c., la Satu Mare.

Competiția nu a fost una ușoară, fiind vorba de urcare până la etajul 10 al unei clădiri, pe scările interioare, individual și în echipă, echipați pentru intervenție și cu diferite accesorii.

Pompierii sibieni nu vin acasă fără trofee, aceștia obținând locul 1 la proba pe echipe, dar și premii individuale! Plt. adj. Narița George a obținut locul 1 și la probele individuale, la categoria de vârstă 30-40 de ani.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.