Curaj, determinare, adrenalină și multă disciplină

Sâmbătă, 01 Octombrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Curaj  determinare  adrenalina si multa disciplina | imaginea 1 A fi pompier este mai mult decât o simplă meserie. A fi pompier înseamnă curaj, determinare, adrenalină și multă disciplină.

A fi pompier însemnă să treci peste oboseală, frig, căldură sau noroi, să nu te plângi de nimic din toate aceasta și să te concentrezi doar la ceea ce ai de făcut, pentru a duce misiunea la capăt. A fi pompier nu înseamnă doar lupta cu flăcările, ci și lupta cu propriile dureri sau greutăți!

Au fost 3 zile pline, pentru pompierii lotului sportiv al ISU Sibiu. Dar nu au fost doar acestea…au fost zile întregi de antrenamente, de eforturi, de sacrificii, făcute din pasiune, dar și din dorința de a face mai mult și mai bine! 3 zile în care ambiția, determinarea și pasiunea i-au dus acolo, pe podium, printre cei mai buni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.