Participanți la concursul internațional “Cupa Odessos”

Marți, 04 Octombrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Participanti la concursul international  Cupa Odessos | imaginea 1 Rapiditate, îndemânare, rezistență fizică și psihică sunt calitățile de bază ale pompierilor. Acestea sunt testate la intervenții, dar și prin participarea la diferite concursuri. Indiferent de locul ocupat în clasamentul final, astfel de experiențe sunt mai mult decât motivante.

Hotărâți să se pregătească și mai mult, așa se întorc pompierii botoșăneni din Varna, Bulgaria, unde au participat la concursul internațional “Cupa Odessos”.

Timp de cinci zile, pompieri din Cehia, Slovenia, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria și România și-au testat abilitățile de salvator în patru probe, respectiv: „Scara de fereastră”, „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ștafeta 4 x 100 m” și „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

România a fost reprezentată de pompieri botoșăneni, care s-au clasat în primele șase locuri. Se adresează felicitări pompierilor botoşăneni și tuturor participanților! Competiția are ca scop dezvoltarea relaţiilor de colaborare dintre pompierii şi îmbunătăţirea pregătirii profesionale a competitorilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.