ISU Sălaj și-a desemnat cei mai puternici pompieri

Miercuri, 24 Mai 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

ISU Salaj si a desemnat cei mai puternici pompieri | imaginea 1 Marți, 16 mai a.c., la sediul unității, s-a desfășurat faza județeană a concursului “Cel mai puternic pompier”. La competiție au participat 13 cadre militare din toate subunitățile inspectoratului. În acest concurs, pompierii militari și-au demonstrat abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate.

Cei care au reușit să dovedească că sunt cei mai buni și bine pregătiți pompieri vor reprezenta unitatea la etapa națională a concursului „CEL MAI PUTERNIC POMPIER”. Ei sunt: plt. adj. Șandor Marius-Ovidiu, sg. maj. Niculaș Gabriel-Costel, soldat Matioc Ștefan, soldat Chende Ionuț și soldat Mureșan Andrei-Alin.

Fie că participă într-o misiune pentru salvarea vieților sau la un concurs, curajul și determinarea se pot citi pe fețele lor! Se adresează felicitări câștigătorilor și concurenților și li se dorește succes în etapa următoare, cu speranța ocupării unui loc cât mai bun în clasamentul final!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.