Pompier timișean, participant la competiția internațională de căutare-salvare

Sâmbătă, 27 Mai 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pompier timisean  participant la competitia internationala de cautare salvare | imaginea 1 În perioada 24-27 mai a.c., la Marsilia, în Franța, va avea loc prestigioasa 𝐶𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑢𝑡𝑎𝑟𝑒-𝑠𝑎𝑙𝑣𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑖 𝑜𝑠𝑡𝑖𝑙𝑒 𝐆𝐫𝐢𝐦𝐩𝐝𝐚𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟑. Evenimentul va aduna 24 de echipe din întreaga lume, formate din specialiști în protecție civilă, pompieri, poliție, armată și trupe speciale.

Obiectivul principal al competiției este nu doar competiția în sine, ci și schimbul de idei referitoare la echipamente și tehnici de salvare în situații extreme.

Printre echipele selectate de organizatori pentru a participa la acest eveniment, se află o echipă reprezentativă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din România, în premieră. Lotul este alcătuit din 11 salvatori din diferite județe ale țării, inclusiv un membru din cadrul ISU Timiș.

Reprezentanții ISU Timiș doresc să transmită întregii echipe reprezentative și, în special, colegului lor, plutonier adjutant-șef Alin Vicol, încurajările și susținerea deplină. Sunt convinși că pompierul timișean își va valorifica aptitudinile și calitățile, aducând o contribuție deosebită echipei pe care o reprezintă cu mândrie și onoare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.