Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat

Vineri, 16 Iunie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Competitia Nationala de Descarcerare si Prim Ajutor Calificat | imaginea 1 Descarcerare. Un cuvânt care te duce cu gândul la accidente grave, la o luptă pentru viață și la salvatorii care fac tot ceea ce este posibil pentru a salva o persoană care este blocată într-un autovehicul sau într-un spațiu îngust.

Atunci când vorbim despre descarcerare, viteza de reacție și precizia sunt cele mai importante. Salvatorii trebuie să stabilească cel mai sigur și mai eficient mod de a ajunge la persoana blocată și de a o elibera, fără a-i provoca răni suplimentare.

În câteva minute, se evaluează situația, se iau decizii, se intervine și se salvează. Imaginile sunt de sâmbătă, 10 iunie a.c., de la Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat, la care participă și un echipaj din cadrul ISU Giurgiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.