Felicitări, Plutonier adjutant Dobrin Marius!

Vineri, 02 Iunie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Felicitari  Plutonier adjutant Dobrin Marius | imaginea 1 Se mândresc cu mulți pompieri sibieni, însă astăzi se mândresc cu al lor coleg, Plt. adj. Dobrin Marius, care este comandant de echipaj și alpinist de intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Pasiunea pentru înălțimi, dar și profesionalismul de care a dat constant dovadă, i-au adus un loc în echipa reprezentativă a României la competiția internațională GrimpDay, ce a avut loc în Marsilia, Franța, în perioada 24-27 mai a.c.

Echipa României a obținut trofeul Fair Play în cardul competiției, care a reunit cei mai buni salvatori din peste 20 de țări. Pe timpul competiției, într-un atelier de forță și îndemânare, în care au fost utilizate accesorii noi, oferite de către organizatori, salvatorii români au obținut locul 3 la individual și locul 2 pe echipe.

Reprezentanții ISU Sibiu sunt mândri că Marius a reprezentat instituția, dar mai ales România, cu mult profesionalism! Sunt mândri că face parte din familia pompierilor sibieni!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.