Felicitări, Plutonier adjutant Ionuț Honciuc!

Vineri, 02 Iunie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Felicitari  Plutonier adjutant Ionut Honciuc | imaginea 1 Plutonier adjutant Ionuț Honciuc este pompierul de la ISU Botoșani selectat să facă parte din lotul de alpiniști al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, care a reprezentat România la o competiție internațională, GrimpDay.

Concursul a reunit, în perioada 24 - 27 mai a.c., în Marsilia, Franța, cei mai buni pompieri alpiniști din lume. Lotul reprezentativ al IGSU, din care a făcut parte Ionuț, a obținut locul 15 din 24. Onorant, pentru prima participare.

Totodată, delegația din care a făcut parte a primit la final premiul pentru fair-play. Plt. adj. Ionuț Honciuc s-a evidențiat la individual și a obținut locul III la un concurs de forță și îndemânare, organizat de sponsori! Se adresează felicitări lui Ionuț și tuturor colegilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.