Locul II la Competiția națională de descarcerare

Vineri, 16 Iunie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Locul II la Competitia nationala de descarcerare | imaginea 1 ISU Prahova sunt onorați și mândri să anunțe că echipa care a reprezentat instituția la Competiția națională de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat a ocupat locul al II-lea!

Participanții au dedicat ore, transformate în zile și săptămâni de pregătire, au dedicat pasiune și pricepere! Sunt o echipă cu care colegii se mândresc! Performanța de la această competiție vine ca o confirmare a profesionalismului de care dau dovadă la fiecare intervenție, unde se confruntă cu un scenariu real, și pe care o încheie cu succes.

Membrii echipei: Mr. Frusinoiu Valentin - șef lot; Lt. Șerban George - antrenor; Plt. adj. Popescu Cristian - comandant echipaj; Plt. adj. Rădulescu Gabriel - servant; Plt. adj. Ticoiu Bogdan - servant; Plt. adj. Dinu Ciprian - paramedic; Plt. adj. Oprinoiu Mihai - paramedic; Plt. adj. Petcu Iustin Adrian - paramedic.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.