Locul I pentru echipa ISU Mureș

Sâmbătă, 24 Iunie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Locul I pentru echipa ISU Mures | imaginea 1 Echipa reprezentativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș a participat, în perioada 17-18 iunie a.c., la Competiția națională de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat, faza a II-a zonală, ce s-a organizat în orașul Sibiu.

Concursul a reunit la start cinci echipaje din cinci inspectorate județene: Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș. Componenţa lotului mureșean a fost următoarea: plutonier adjutant-șef Oarga Horea, plutonier adjutant-șef Friciu Sebastian, plutonier adjutant Toma Vlad, plutonier adjutant Dolha Cosmin, plutonier Ghidiu Alexandru și sergent major Maier Gabriel.

Pompierii s-au ridicat la nivelul așteptărilor și s-au clasat pe locul I la proba „descarcerare din autovehicule” și tot locul I la proba “de traumă”. Totodată, aceștia au obținut cea mai bună clasare la următoarea categorie: cel mai bun comandant de echipaj la descarcerare. Se adresează felicitări tuturor pentru efortul depus şi rezultatele obţinute şi mult succes în competiţiile viitoare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.