Lotul ISU Botoșani - locul III la proba de acordare a primului ajutor

Joi, 29 Iunie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Lotul ISU Botosani   locul III la proba de acordare a primului ajutor | imaginea 1 Trei persoane, rănite grav într-o încăierare, au primit o șansă la viață după o intervenție contracronometru a pompierilor botoşăneni.

Acesta a fost unul dintre scenariile complexe prin care au fost testate cunoștințele și abilitățile paramedicilor din cadrul ISU Botoșani, la etapa zonală a Concursului Național de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat.

După rezolvarea situațiilor tactice, echipajul format din plt. adj. Bogdan Florin Beșleagă, plt. Flavius Tuca și sg. maj. Ștefan Antonesc a obținut locul III, la proba de acordare a primului ajutor. Concursul a avut loc la Roman și a reunit la start echipaje din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Neamț, Botoșani, Iași, Bacău, Suceava și Vaslui.

Echipajul ISU Botoșani a fost condus de Cpt. Andrei Cîrlan și de coordonatorul SMURD, plt. adj.-șef Dinu Bîrsan. Se adresează felicitări dragilor colegi și felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.