Lotul ISU Ialomița - locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat

Vineri, 16 Iunie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Lotul ISU Ialomita   locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat | imaginea 1 Lotul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița s-a calificat la etapa națională a Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat, clasându-se pe locul I la proba de acordare a primului ajutor calificat.

Deși, de această dată au acționat conform unor scenarii, membrii lotului se confruntă permanent cu astfel de situații, reale, în care fiecare minut contează. Stăpânirea de sine, pregătirea continuă și reacția imediată sunt calități pe care le stăpânesc foarte bine și care îi ajută să gestioneze diferite situații de urgență cu care se întâlnesc în activitatea profesională.

Scenariile probei de acordare a primului ajutor calificat au fost elaborate de un colectiv de specialiști, în care au fost cooptați și medici din cadrul UPU-SMURD.

Lotul a fost condus de Maior Popa Claudiu Adrian-șef de lot, iar membrii echipajului au fost: Plt. adj. Coțofană Răzvan, Plt. adj. Teodorescu Adrian, Plt. adj. șef Florea Andrei, Plt. adj. Stanciu Ștefan, Plt. adj. Dinu George și Plt. Butucaru Ionuț. Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări tuturor pentru rezultatele obținute și mult succes în competițiile ce urmează!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.