Rezultat meritoriu pentru echipa ISU Brașov

Vineri, 16 Iunie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Rezultat meritoriu pentru echipa ISU Brasov | imaginea 1 TFA este o competiție internațională a pompierilor, o competiție dură, care necesită atât condiție fizică și forță, cât și concentrare.

Anul acesta, competiția TFA s-a desfășurat în acest weekend în Germania, întrunind 168 de pompieri puternici și bine antrenați din lumea întreagă, formând 28 de echipe.

Printre participanții acestei ediții a competiției, pompierii brașoveni se mândresc cu ai lor colegi, Istrate Sandu, Durnă Bogdan și Pătrașcu Răducu.

După o competiție strânsă, băieții au ratat podiumul la limită, clasându-se pe locul 4 atât la individual, cât și la proba pentru echipe.

Li se adresează felicitări dragilor colegi pentru rezultatele remarcabile obținute la prestigioasa competiție! Pentru prima participare este un rezultat excelent, anul viitor vor fi pe podium!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.