România, din nou pe podium!

Sâmbătă, 24 Iunie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Romania  din nou pe podium | imaginea 1 Locul I, respectiv Locul III, la 𝐓𝐨𝐮𝐠𝐡𝐞𝐬𝐭 𝐅𝐢𝐫𝐞𝐟𝐢𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 - Germania.

Popa Ioan, Mihai Avram din cadrul ISU Alba sunt colegii care au făcut echipă cu alți 3 colegi de la ISU Brașov, în cadrul acestei vestite competiții și au luptat pentru titlul de “Campioni”, unde au avut de înfruntat participanți din mai multe țări.

Rezistența, îndemânarea, rapiditatea și capacitatea fizică le-a fost pusă la încercare la această competiție a pompierilor care a avut loc în Germania, unde ei au reușit să ducă echipa României pe podium, obținând LOCUL I, respectiv Locul III.

Bine antrenați și pregătiți mereu pentru cele mai dificile probe, pompierii militari din cadrul ISU Alba au urcat pe podium la toate categoriile la care au participat: 🥇Locul I - categoria < 30 ani Ioan POPA; 🥇Locul III categoria 35 - 40ani, Mihai AVRAM; 🥉Locul IV - proba de echipă. Se adresează felicitări tuturor și toate aprecierile pentru performanța și rezultatele deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.