Din foc, direct pe podium - Felicitări, Sergent major Mihail Barbato!

Luni, 03 Iulie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Din foc  direct pe podium   Felicitari  Sergent major Mihail Barbato | imaginea 1 Sergentul major Mihail Barbato a adus medalia de bronz acasă, la ISU Tulcea, după ce a concurat la una din cele mai dificile competiții dedicate pompierilor militari!

Pompierul tulcean a terminat ”𝑪𝒖𝒓𝒔𝒂 𝑷𝒂𝒏𝒂𝒈𝒉𝒊𝒂” cu o lungime de 7 km într-o 1 oră și 8 minute, traseu cu o diferență de altitudine de aproape 1100 metri, până la altitudinea de 1900 de metri în condițiile în care acest traseu este finalizat în aproximativ 3 ore de pasionați de drumeții pe munte cu experiență și bine pregătiți.

A doua probă a concursului a constat intr-o singură urcare a nu mai puțin de 519 trepte cu o înclinație de 70 de grade și cu o diferență de altitudine de 100 de metri, în doar 4 minute și 50 de secunde echipat cu aparat de respirat, butelie de oxigen, costum și cască de protecție la incendii, mănuși pentru intervenție și bocanci.

Locurile I și II au fost adjudecate de către pompierii ISU Neamț pe care-i felicităm! La aceeași competiție a participat și plutonierul adjutant 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐄𝐍𝐄 care, la categoria din care a făcut parte 31 - 40 de ani, el fiind puțin mai aproape de numărul rotund a demonstrat că experiența, determinarea și pregătirea sunt elemente esențiale în a duce misiunile încredințate la bun sfârșit!

Mihail și Daniel sunt așteptați acasă, la unitate pentru a primi felicitări așa cum merită! Concursul ”𝐒𝐂Ă𝐑𝐈 𝐏𝐄 𝐓𝐎𝐀𝐂𝐀” a fost găzduit de ISU Neamţ și s-a desfășurat pe muntele Ceahlău, Vârful Toaca. Li se adresează mulțumiri colegilor pentru organizare și promisiunea că anul următor participanții vor fi și mai pregătiți.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.