ISU Brașov - campioni la proba pe echipe a concursului “Cel mai puternic pompier”!

Marți, 11 Iulie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

ISU Brasov   campioni la proba pe echipe a concursului  Cel mai puternic pompier | imaginea 1 Concursul “Cel mai puternic pompier” - faza națională, desfășurat la BraȘov, s-a încheiat.

La competiție au participat peste 100 de pompieri din 25 de județe, fiecare dintre ei luptând cu determinare și ambiție pentru o obține un timp cât mai bun. După 2 zile în care s-au întrecut atât individual, pe 3 categorii de vârstă, cât și pe echipe, miercuri, 5 iulie a.c., s-au decis câștigătorii competiţiei.

Ei sunt cei mai puternici pompieri din România: 🏆 Plutonier Ioan POPA, ISU Alba – categoria sub 30 ani; 🏆 Plutonier adjutant Nicolae Mihai AVRAM - ISU Alba – categoria între 30-40 ani; 🏆 Plutonier adjutant-șef Eugen Paul Dohotaru, ISU Botoșani – categoria peste 40 ani. La proba pe echipe, clasamentul a fost următorul:🥇 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 - 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯;🥈 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 - 𝐈𝐒𝐔 𝐂𝐥𝐮𝐣; 🥉 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 - 𝐈𝐒𝐔 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚.

Dintre pompierii brașoveni, a urcat pe podium și Locotenentul Istrate Sandu, clasându-se pe locul 2 la categoria de vârstă 30-39 de ani. De asemenea, rezultate remarcabile au obținut și plutonier major Durnă Bogdan, acesta clasându-se pe locul 4 la categoria de vârstă peste 40 de ani, dar și plutonier Pătrașcu Răducu, obținând tot locul 4 la categoria de vârstă sub 30 de ani.

La finalul întrecerii, eforturile depuse de concurenţi au fost răsplătite cu premii ce au constat în medalii, diplome, bani și accesorii/echipamente de protecție pentru pompieri. Felicitări tuturor participanților! De asemenea, pe această cale, se adresează mulțumiri sponsorilor, arbitrilor și tuturor colaboratorilor, care au făcut posibilă desfășurarea competiției!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.