Pompierii vâlceni pe podium

Luni, 24 Iulie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Pompierii valceni pe podium | imaginea 1 În perioada 18 - 20 iulie a.c., s-a desfășurat în municipiul Târgu Jiu, faza a III-a zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență.

După desfășurarea probelor de concurs, în cadrul competiției, ISU Vâlcea a câștigat următoarele premii: locul II la proba “pista cu obstacole” pe distanță de 100 m, locul II la dispozitivul de intervenție la proba motopompă și locul III la proba “scara de fereastră”, clasându-se pe locul II în clasamentul general pe echipe.

De asemenea, Plt. maj. Oprea Andrei-Gabriel a obținut locul I la probele “scara de fereastră”, “pista cu obstacole” și “duel”. În funcție de timpii obținuți la celelalte competiții zonale, pompierii vâlceni au șansa de a se califica la etapele următoare ale concursului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.