Popa Ioan - cel mai puternic pompier din România!

Marți, 11 Iulie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Popa Ioan   cel mai puternic pompier din Romania | imaginea 1 AVRAM Mihai, 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄 la categoria între 30-40 ani.

Șase colegi din cadrul ISU Alba au participat in cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit peste 100 de salvatori militari din țară, competiția desfășurandu-se în municipiul Brașov.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante.

Rezultatele au fost următoarele: 🏆POPA Ioan, 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄 la general și la categoria sub 30 ani; 🏆AVRAM Mihai, 𝙇𝙊𝘾𝙐𝙇 𝙄 la categoria între 30-40 ani. La concurs au participat următorii colegi: Plt. adj. Avram Mihai, Plt. Popa Ioan, Sg. maj. Nelega Andrei, Sg. maj. Cucea Răzvan, Soldat Gheoancă Robert, Soldat Indrei Răzvan.

Se adresează felicitări tuturor și toate aprecierile pentru performanța și rezultatele deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.